Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sven Dhoest lacht met Anderlecht

Sven Dhoest lacht met Anderlecht

Club Brugge heeft dit weekend, ongeacht de uitslag in Genk – Gent, een uitstekende zaak gedaan. Blauw-zwart won zelf met 5-0 van Zulte Waregem en zag eerste achtervolger Anderlecht met 4-2 onderuit gaan tegen KV Oostende.

Dat alles tot grote vreugde van het blauw-zwarte legioen. Ook ex-doelman Sven Dhoest kon de nederlaag van paars-wit wel smaken. “Volgens mij staat Anderlecht in het Albertpark ipv op Schiervelde”, stuurde hij via Twitter de wereld in. Dhoest vertoefde van 2011 tot 2015 bij Club Brugge en staat vooral bekend om zijn invalbeurt tegen Anderlecht. Op zijn 17de stopte hij toen de strafschop van Sacha Kljestan (zie filmpje 3:45).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws