Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stoica komt terug op transfer naar Club: “Waren ze jaloers?”

Stoica komt terug op transfer naar Club Waren ze jaloers

Van 1996 tot 2002 was Alin Stoica dé publiekslieveling van de Anderlecht-aanhang. Toen de Roemeen vervolgens – nota bene gratis – naar Club Brugge verkaste, maakte de paars-witte bewondering plaats voor haat. In La Dernière Heure legt de middenvelder uit waarom hij destijds de gevoelige overgang naar blauw-zwart maakte.

“Anderlecht is de club van mijn hart. Bij Club Brugge waren mensen zoals voorzitter Michel Van Mael, Dany Verlinden, Gert Verheyen en Philippe Clement fantastisch. De anderen zorgden niet voor een goed onthaal. Waren ze misschien jaloers omdat ik van Anderlecht kwam?”, vraagt Stoica zich af.

“Toen ik terugkwam naar Anderlecht met Club en het spandoek met ‘Stoica Verrader’ zag, brak ik. Ik ben geen verrader. Ik wou niet naar Brugge gaan. Maar mijn manager zette mij onder druk. Ik had een gesprek met Antoine Vanhove, maar na een discussie stond ik op en vertrok ik. Mijn vader Tudorel is toen tussengekomen. Hij belde mij vanuit Roemenië dat ik terug moest gaan naar Brugge om er te tekenen. Omdat hij de enige persoon is naar wie ik luister, heb ik dat gedaan. Maar ik heb er spijt van. Ik voelde mij nooit gelukkig in Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws