Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staelens heeft een uitgesproken titelfavoriet: “Ik hoop wel dat ik ongelijk heb”

Staelens heeft een uitgesproken titelfavoriet Ik hoop wel dat ik ongelijk heb

Lorenzo Staelens speelde van 1989 tot 1998 voor Club Brugge en vond in 286 wedstrijden 75 keer de weg naar doel. Daarna verkaste hij naar aartsrivaal Anderlecht. Daar voetbalde hij van 1998 tot 2000 en was hij goed voor 10 doelpunten in 69 wedstrijden. Die overstap zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat er enige wrevel is ontstaan tussen Staelens en blauw-zwart.

Club is volgens Staelens wel de uitgesproken titelfavoriet. “Wie anders?”, vraagt hij zich af in Het Laatste Nieuws. “Ik zie Anderlecht en AA Gent geen kampioen worden. Ik hoop wel dat ik ongelijk heb”, voegt hij eraan toe. Een uitspraak waar de Brugse ex-speler een duidelijke reden voor heeft.

“Sinds ze in 2007 mijn sollicitatie voor assistent-trainer weigerden omdat ik ‘te veel paars bloed’ had, heb ik nog maar weinig sympathie voor Club. Zeker omdat ik na mijn transfer naar Anderlecht in een Brugs ziekenhuis Michel D’Hooghe tegenkwam, maar die mijn uitgestoken hand straal negeerde. Dat zit redelijk diep.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws