Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelen Dierckx en Coopman straks elders in de Jupiler Pro League?

Spelen Dierckx en Coopman straks elders in de Jupiler Pro League

Club Brugge hoopt om straks eindelijk zijn veertiende landstitel binnen te halen. Achter de schermen wordt er in de tussentijd aan de toekomst gewerkt. Zo zou blauw-zwart zijn zinnen op Thibault Moulin gezet hebben.

De middenvelder van Waasland-Beveren kan na zijn sterke seizoen op heel wat interesse rekenen. Zo trekken Club Brugge, AA Gent en Standard aan de mouw van de 26-jarige Fransman. Moulin zelf zou echter een grote voorkeur hebben voor blauw-zwart. Bovendien beschikt Club over een extra troef aan de onderhandelingstafel.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Waasland-Beveren op zijn beurt geïnteresseerd is in Sander Coopman en Tuur Dierckx. Door hen in de deal te betrekken, zou Club de vraagprijs van de Waaslanders kunnen drukken.

Stijn Vreven bewees afgelopen seizoen alleszins dat hij geen schrik heeft om de kaart van de jeugd te trekken. Zo kreeg Genk-huurling Siebe Schrijvers volop zijn kans. Het duo definitief van de hand doen, zien ze op Jan Breydel niet zitten. Club bespreekt immers een contractverlenging met Coopman en Dierckx is één van de publiekslievelingen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws