Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spaanse subtopper wil Nicolas Castillo

Spaanse subtopper wil Nicolas Castillo

Nicolas Castillo kon in Europa (nog) niet doorbreken, maar is momenteel aan een straffe reeks bezig. De 23-jarige aanvaller zit bij Universidad Catolica aan elf goals in acht wedstrijden en is zo al erg bepalend geweest in de huidige eerste plaats van zijn ploeg.

Die opmerkelijke statistieken zijn ook Sevilla niet ontgaan. Volgens Don Balon denkt de Europa League-recordhouder aan Castillo als vervanger van Kevin Gameiro. Laatstgenoemde zou immers vertrekken bij de Spanjaarden.

Eerder werd Castillo ook al gelinkt aan Cruz Azul, de nieuwe werkgever van Victor Vazquez. Club Brugge betaalde 3 miljoen euro voor de Chileense spits, maar passeert bij een transfer mogelijk nog langs de kassa. Tenzij hij natuurlijk een nieuwe kans krijgt in Jan Breydel…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws