Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sonck vol verbazing over Club-speler: “Ik heb hem nog nooit zó gezien!”

Sonck vol verbazing over Club-speler Ik heb hem nog nooit zó gezien!

Wesley Sonck vertoefde van 2007 tot 2010 in Jan Breydel en vond in 72 wedstrijden 27 keer de weg naar doel. Onze ex-spits volgt blauw-zwart nog altijd op de voet en steekt zijn bewondering voor de grinta van het huidige Club Brugge niet onder stoelen of banken. 

“Ik vind het schitterend”, vertelt Sonck in Extra Time. “Want ik heb Timmy nog nooit zó gezien! En ik heb héél véél interlands en wedstrijden met hem gespeeld. Hij is helemaal opgenaaid, zo ken ik hem écht niet. Michel Preud’homme zal die drang er ook wel ingeduwd hebben bij Simons.”

“Timmy was vroeger eigenlijk altijd de gast die zei: ‘Oké, fout tegen mij. Bal pakken en hup verder voetballen.’ En nu zie je dat hij toch ook meegaat in het spel en dat hij gaat reageren. En terecht trouwens, want het was inderdaad wel een stevige fout van Asare op hem”, besluit Sonck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws