Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Smaakmaker Jupiler Pro League op weg naar Club Brugge

Club Brugge heeft bijna akkoord met JPL-middenvelder

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de thuiswedstrijd tegen KRC Genk. In de tussentijd wordt er achter de schermen aan de ploeg voor volgend seizoen gebouwd. Naar verluidt heeft blauw-zwart zijn eerste zomertransfer bijna beet.

Club heeft zijn pijlen gericht op Thibault Moulin. De 26-jarige Fransman maakte dit seizoen indruk bij Waasland-Beveren en kan op heel wat interesse rekenen. Moulin zelf zou echter een grote voorkeur hebben voor blauw-zwart. Hij is bereid om andere aanbiedingen naast zich neer te leggen.

De middenvelder van Waasland-Beveren scoorde dit seizoen 3 keer en gaf 10 assists. Moulin is alleszins vastberaden om de overstap naar Jan Breydel te maken. Hij koos voor topmakelaar Mogi Bayat en wil niet meer in actie komen tijdens de twee resterende wedstrijden van Play-Off II. Op die manier wil de Fransman druk uitoefenen op zijn club. Officieel spreekt men echter van een ‘blessure aan de adductoren’. Dat weet Het Nieuwsblad. Mogelijk worden Tuur Dierckx en Sander Coopman in de deal betrokken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws