Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Nikola Storm

Slecht nieuws voor Nikola Storm

Nikola Storm werd afgelopen zomer uitgeleend aan Zulte Waregem. Over een écht geslaagde uitleenbeurt kunnen we jammer genoeg niet spreken. De 21-jarige flankaanvaller was naarmate het seizoen vorderde op de bank verzeild geraakt en is intussen opnieuw geblesseerd.

Storm heeft namelijk een scheurtje in de ligamenten opgelopen op training. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De huurling van Club Brugge geraakt normaal gesproken niet meer fit voor de resterende vier wedstrijden van Essevee.

De Brugse huurling kreeg in totaal 712 speelminuten van Francky Dury, maar kon niet scoren voor Zulte Waregem. Na dit seizoen keert Storm in principe terug naar Jan Breydel, waar hij nog een contract heeft tot midden 2019. Door de grote concurrentie is zijn toekomst bij Club Brugge echter twijfelachtig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws