Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Engels en Refaelov

Slecht nieuws voor Engels en Refaelov

Club Brugge moest het tegen Anderlecht zowel zonder Bjorn Engels als Lior Refaelov stellen. En er is helaas nog meer slecht nieuws over het geblesseerde duo.

Zo heeft een echo uitgewezen dat Engels een scheurtje in de quadriceps heeft. Hij is er tegen Genk sowieso niet bij. En ook Lior Refaelov moet woensdag verstek laten gaan in de Cristal Arena. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Erik Lambrechts zal de match tussen Genk en Club in goede banen proberen te leiden.

Refaelov kon vandaag wel individueel trainen. Hij richt zijn pijlen op de match van zaterdag tegen Zulte Waregem. Engels hoopt om komend weekend eveneens fit te geraken, maar de kans is reëel dat ook de West-Vlaamse derby nog te vroeg komt voor hem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws