Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons benoemt de beste speler met wie hij bij Club samenspeelde: “Hij stond er áltijd!”

Simons benoemt de beste speler met wie hij bij Club samenspeelde Hij stond er áltijd!

Timmy Simons is uitstekend aan de Play-Offs begonnen. Zowel tegen KV Oostende als tegen AA Gent nam hij zijn manschappen mee op sleeptouw. De 39-jarige middenvelder is intussen aan zijn achtste jaar bezig bij blauw-zwart en zag in al die tijd heel wat goeie voetballers op Jan Breydel passeren. 

Khalilou Fadiga, Alin Stoica, Bosko Balaban, Victor Vazquez, Andrés Mendoza,… Het is duidelijk dat Simons al heel wat straffe ploegmaats bij Club heeft gehad. “Maar de beste speler met wie ik samenspeelde, is voor mij Gert Verheyen. Sorry”, vertelt de Brugse kapitein in Fan!. “Je kan kijken naar wie de meeste trucjes doet en wie het meest een lust voor het oog is. Dan kom je bij Stoica of Vazquez uit: jongens met een fluwelen balbehandeling die een match met één flits kunnen beslissen.”

“Maar Gert flitste niet, hij stond er gewoon áltijd”, gaat Simons verder. “Met hem kon je naar de oorlog. Hij wist perfect wat de trainer wou, was verbaal sterk, had ervaring en scoorde nog ook. Voor mij – destijds een broekventje – was Gert een écht voorbeeld, net als Dany Verlinden of Philippe Clement. Prestatie- en resultaatgericht was hij de geniaalste.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws