Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Anderlecht – Club Brugge is bekend

Scheidsrechter Anderlecht - Club Brugge is bekend

Club Brugge en Anderlecht begonnen beide met 6 op 6 aan de Play-Offs. Blauw-zwart was te sterk voor KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0), paars-wit voor KRC Genk (1-0) en Zulte Waregem (1-2). Het belooft dan ook een topper op het scherpst van de snee te worden zondagavond.

Johan Verbist, die eerder ook de bekerfinale mocht fluiten, krijgt zondag de moeilijke taak om Anderlecht – Club Brugge in goede banen te leiden. Als Club in het Astridpark wint, zet het Hasi en zijn manschappen op 7 punten. Omgekeerd kan paars-wit bij winst tot op één punt van Club naderen en de titelstrijd weer helemaal opengooien.

De statistieken in het Constant Vanden Stockstadion zijn allesbehalve in het voordeel van Preud’homme & co, maar Club lijkt klaar om daar verandering in te brengen. “Het wordt tijd dat we daar komaf mee maken”, reageerde Bjorn Engels strijdvaardig. De ref voor Genk – Club Brugge (woensdag 20 april) is Erik Lambrechts.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws