Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer: “Geen idee waarom, maar dat is mijn droomclub”

Ruud Vormer Geen idee waarom, maar dat is mijn droomclub

Ruud Vormer streek in september 2014 op Jan Breydel neer en veroverde sindsdien heel wat blauw-zwarte supportersharten. Onlangs konden Club-fans vragen stellen aan hun idool, met enkele interessante anekdotes tot gevolg.

“Wat mijn droomclub is?”, vraagt Vormer zich luidop af bij ProximusTV. “Vroeger was dat Manchester United. Ik weet niet waarom, misschien omdat Ruud van Nistelrooij daar ooit gespeeld heeft. Maar ManU was wel mijn lievelingsclub.”

Daarnaast had de Brugse middenvelder het ook over zijn toekomst. “Trainer zijn is misschien wel iets voor mij, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik heb nu nog tijd om te voetballen, dus laten we dat maar eerst doen. En dan zien jullie me later wel weer terug.”

“Of ik altijd bij Club blijf?”, gaat Vormer verder. “Ik heb mijn contract hier verlengd tot midden 2020, maar wil wel proberen om nog een stapje hogerop te geraken. Al weet ik niet of dat lukt. Ik ben nu 27 jaar, maar ik ga er alleszins wel voor!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws