Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Reviewcommissie laat wellicht Club-speler vervolgen

Club-speler moet wellicht voor Reviewcommissie verschijnen

Club Brugge verloor woensdagavond met 4-2 in de Cristal Arena en moet straks hopen dat Anderlecht niet wint tegen AA Gent om zo zijn leidersplaats te behouden. Bovendien krijgt de match tegen Genk wellicht nog een staartje voor José Izquierdo. 

De 23-jarige flankaanvaller gaf Sébastien Dewaest op het einde van de wedstrijd een ‘kniestoot’, waardoor de Genkse verdediger met een brancard van het veld gedragen moest worden. Naar verluidt zal Izquierdo eerstdaags op het matje geroepen worden.

Volgens Het Laatste Nieuws handelde de Colombiaan immers kwaadwillig bij zijn overtreding op Dewaest. De krant gaat er dan ook van uit dat hij een schorsing zal moeten uitzitten. Eerder vandaag kreeg Club ook al slecht nieuws over Benoît Poulain.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws