Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov is ervan overtuigd: “Hij is de beste verdediger in deze competitie”

Refaelov is ervan overtuigd Hij is de beste verdediger in deze competitie

Lior Refaelov maakte afgelopen zaterdag zijn rentree bij Club Brugge. Onder impuls van zijn creativiteit won blauw-zwart met 5-0 van Zulte Waregem. Naast de Israëliër kwam ook Bjorn Engels opnieuw in de ploeg. 

Ondanks het feit dat Engels tegen Essevee weinig verdedigend werk moest opknappen, pakte hij opnieuw uit met een sterke prestatie. Zo strooide hij geregeld met splijtende passen. “Hij is de beste verdediger in deze competitie”, looft Refaelov zijn ploegmaat in Het Nieuwsblad. “Hopelijk blijft hij fit.”

Daarnaast had Refaelov ook mooie woorden voor de blauw-zwarte aanhang. “Zelfs wanneer ik niet speel, voel ik veel steun van onze supporters. En dat is leuk. Zo ben je nog gemotiveerder om het goed te doen en belangrijk te zijn”, besluit de Brugse middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws