Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raes haalt loftrompet boven voor Brugse middenvelder: “Wilmots kan hem niet over het hoofd zien”

Raes haalt loftrompet boven voor Brugse middenvelder Wilmots kan hem niet over het hoofd zien

Club Brugge is met 6 op 6 uitstekend aan de Play-Offs begonnen en hoopt om ook in het Astridpark een vervolg te kunnen breien aan zijn zegereeks. Volgens commentator Frank Raes is Timmy Simons erg bepalend voor de huidige vormpeil van blauw-zwart.

“Simons vergaarde meer speelminuten dan alle andere Club-spelers dit seizoen”, opent Raes in Het Nieuwsblad. “Stramme spieren zijn niet aan hem besteed. Volgens de fysiektrainer is zijn startsnelheid niet afgebot, zijn coach en assistent-coach noemen hem een tactisch genie, wat zelfs door Hein Vanhaezebrouck instemmend bevestigd wordt.”

De presentator van Extra Time ziet in Simons zelfs op zijn 39ste nog een potentiële Rode Duivel. “Ook mooi zou zijn: na de titel een comeback maken bij de nationale ploeg. De Rode Duivels vallen als vliegen en Timmy is tenminste nooit geblesseerd. Zelfs in Duitsland hebben ze nog nooit zo’n fitte speler gezien. Wilmots kan hem niet meer over het hoofd zien. Het record van Ceulemans moet eraan”, besluit Raes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws