Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Proto haalt uit naar Club: “Daar schrikken ze bij Brugge niet voor terug”

Proto haalt uit naar Club Daar schrikken ze bij Brugge niet voor terug

Zondag staan er met Anderlecht – Club Brugge twee goede doelmannen tegenover elkaar. Ludovic Butelle bij blauw-zwart, Silvio Proto bij paars-wit. Laatstgenoemde blikt vooruit en hoopt naar eigen zeggen dat de potjes zondag niet overkoken in de topper. 

“Okaka zal sowieso hevige duels uitvechten met Engels. Dat vind ik trouwens een goeie verdediger”, vertelt Proto. “Ik hoop alleen dat het niet tot provocaties komt, want tijdens de vorige confrontaties schrokken ze er bij Brugge niet voor terug om spelers constant op te jutten. De match mag hevig zijn, maar er zijn limieten.”

“Dat ik soms zelf uit mijn vel spring? Hola, ik kreeg al twee jaar geen gele kaart meer”, pareert Proto. “Alleen tegen Standard stampte ik eens een bal in de tribune, een slechte reactie. Ik probeer tegenwoordig meer als familieman te reageren”, besluit de Anderlecht-doelman in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws