Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme viert mijlpaal met traktatie (én hilarisch mopje!)

Preud'homme viert mijlpaal met traktatie (én hilarisch mopje!)

Voor Michel Preud’homme wordt de wedstrijd tussen Club Brugge en KRC Genk extra speciaal. De Luikenaar treedt zondag immers voor de 150ste keer aan als coach van blauw-zwart. En dat moest vanzelfsprekend gevierd worden!

Preud’homme stond vandaag de pers te woord en deed dat met de grote glimlach. De Brugse coach had immers taart meegebracht voor de aanwezige journalisten. Deze keer niet omdat hij te laat kwam op de persconferentie, maar wel omdat hij een mijlpaal bereikt heeft met Club Brugge.

Preud’homme is sinds september 2013 aan de slag in Jan Breydel en heeft intussen 150 matchen bij blauw-zwart op de teller staan. De goedgeluimde trainer kreeg overigens de lachers op zijn hand toen hij zijn cadeau (zie foto bovenaan) in ontvangst nam: “Hebben jullie rekening gehouden met de wedstrijden waarbij ik in de tribunes zat?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws