Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme vergelijkt Brugse fans met die van Standard en Benfica

Preud'homme vergelijkt Brugse fans met die van Standard en Benfica

Michel Preud’homme wil Club Brugge koste wat het kost de titel schenken. De Luikenaar kreeg naar eigen zeggen immers nergens zoveel steun van de supporters als in Jan Breydel.

“Op Standard en Benfica heb ik ook een schitterende sfeer gekend, maar hier in Brugge is het echt indrukwekkend”, vertelt Preud’homme. “Die mensen staan er niet alleen als het goed gaat, hé. Ze hebben het volledige seizoen enorm achter ons gestaan.”

“Of het stadion zal afgebroken worden als we de titel pakken? (Een ideetje van Bjorn Engels, nvdr) Dat mogen ze eigenlijk niet doen, hé. Het nieuwe stadion staat er voorlopig nog niet. Maar we gaan het voor hen afmaken”, besluit de Brugse coach tegenover Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws