Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme looft sterkhouder: “Hij weet altijd perfect wat hij moet doen”

Preud'homme looft sterkhouder: "Hij weet altijd perfect wat hij moet doen"

De 5-0-overwinning tegen Zulte Waregem was voor Club Brugge meer dan welgekomen na de nederlagen tegen Anderlecht en Genk. Michel Preud’homme was na afloop erg tevreden met het geleverde spel.

“We hebben vanaf de eerste minuut geprobeerd om ons spel te spelen”, vertelt Preud’homme op de officiële site. “In het begin van de match hebben we een aantal kansen gemist, maar die 2-0 gaf toch extra rust en vertrouwen. Ik ben niet verrast met de manier van spelen. Die bewegingen hebben we ook in de vorige matchen gedaan, maar het verschil waren de doelpunten. Laat ons hopen dat we op dit elan verder kunnen gaan.”

De terugkeer van Bjorn Engels en Lior Refaelov was ongetwijfeld een bepalende factor in de Brugse zege. “Ik heb het gisteren op de persconferentie al gezegd: we weten wat Engels en Refaelov ons kunnen bijbrengen. Rafa weet altijd perfect wat hij moet doen. Doordat we al drie jaar samenwerken, maar ook door zijn kwaliteiten en individueel inzicht. Hij brengt veel rust in de ploeg en weet wanneer hij moet vertragen of versnellen. We weten ook wat Bjorn ons kan bijbrengen, én verdedigend én op stilstaande fases én opbouwend. We hebben hem gemist de voorbije weken en ook vorig jaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws