Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme looft Brugse fans: “Nog nooit gekregen”

Preud'homme looft Brugse fans Nog nooit gekregen

Michel Preud’homme beseft dat de steun van de twaalfde man in Jan Breydel wel eens cruciaal kan worden in de titelstrijd. In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem had de Brugse coach alvast een ontroerende boodschap voor de aanhang van Club Brugge. 

“De steun die ik van ons publiek krijg, heb ik nog nooit gekregen. Nergens”, vertelt Preud’homme bij Club TV. “Dat is mijn grote bron van kracht”, voegt hij eraan toe. Van een gemakkelijke wedstrijd tegen Essevee wil Preud’homme echter niet spreken.

“Iedereen verwacht dat we tegen Zulte gaan winnen, maar dat is niet zo makkelijk. Waregem heeft in Gent een gelijkspel behaald en ook tegen Anderlecht was het bijna een draw. We mogen hen vooral niet onderschatten. Ze hebben heel wat kwaliteiten en vooral twee belangrijke sleutelspelers met Mbaye Leye en Onur Kaya.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws