Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme is hard voor KBVB-commissie: “Zinloos”

Preud'homme is hard voor KBVB-commissie Zinloos

Michel Preud’homme zal tegen AA Gent en Anderlecht niet op de Brugse bank mogen plaatsnemen. De Luikenaar verklaart waarom hij niet in beroep ging tegen de beslissing van het Bondsparket. 

Preud’homme mag de tactische uiteenzetting leiden voor de match en tijdens de rust, maar mag geen direct contact hebben met zijn spelers of assistenten. “Dat is meteen ook het grootste nadeel”, vertelt de Brugse coach aan HLN.

“Ik zal een plaats kiezen die toegelaten is en voorts zullen we de regels volgen. Veel verandert er niet. Philippe is al meer dan twee jaar mijn assistent, maar het blijft een straf.” Toch besloot Preud’homme om de twee voorgestelde speeldagen schorsing gewoon te aanvaarden.

“Ik heb de beelden teruggezien. Kijk, ik ben me niet gaan verdedigen. Twee jaar geleden (na de uitsluiting in Kortrijk, nvdr) heb ik dat wel gedaan. Mijn argumentatie en bewijzen waren goed, maar het heeft niets uitgehaald. Mezelf verdedigen is toch zinloos, dus heb ik me deze week op andere zaken gefocust.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws