Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme in de wolken met prestatie, maar streng voor Diaby

Preud'homme is hard voor KBVB-commissie Zinloos

Michel Preud’homme kon tevreden zijn met wat Club Brugge op de mat legde zaterdagavond tegen Zulte Waregem. Niet alleen won Club met 5-0, het deed dat met goed voetbal én het creëerde nog een hoop andere kansen. Dat die niet afgewerkt werden, was wel een kleine smet voor de trainer.

“Het was een zo goed als perfecte wedstrijd, alleen jammer dat we in het begin de kansen niet afwerken”, klonk het bij Play Sports. “Op dat vlak zag je dat er na de twee vorige wedstrijden nog een beetje twijfel was, maar gelukkig maken we dan toch die tweede.”

Over het incident bij de tweede strafschop van Abdoulay Diaby was Preud’homme duidelijk. “Hij moet de regels van de groep volgen. De regel is dat Simons beslist en Timmy had deze keer Refaelov aangeduid. Hij zal op het het matje geroepen worden. Al is het ook goed dat hij op deze manier karakter toonde.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws