Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Ik had Europacup I met Real Madrid kunnen winnen”

Preud'homme Ik had Europacup I met Real Madrid kunnen winnen

Tegenwoordig kent iedereen Michel Preud’homme als een succesvol trainer. Maar in het verleden maakte de Luikenaar het mooie weer als doelman bij Standard, KV Mechelen en Benfica. En ei zo na stond er een nóg grotere naam op zijn palmares. 

Preud’homme kon destijds namelijk naar Real Madrid, maar door omstandigheden sprong de transfer af. “Ik had waarschijnlijk de Europacup I (de huidige Champions League, nvdr) gewonnen als Benfica mijn overstap naar Real Madrid niet gedwarsboomd had”, getuigt de Brugse coach in La Dernière Heure.

Daarnaast vertelde Preud’homme ook welke ploegmaat het meeste indruk op hem naliet. “Puur op talent is Enzo Scifo de beste speler waar ik ooit mee gespeeld heb. Iedereen weet dat hij perfect tweevoetig was, over een fenomenale techniek beschikte en een geweldig schot had. Maar ook zijn kopspel en fysieke conditie waren ongelooflijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws