Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme heeft goed en slecht nieuws over Engels en Poulain

Preud'homme heeft goed en slecht nieuws over Engels en Poulain

Club Brugge zal komende zaterdag tegen Zulte Waregem met niets anders dan een driepunter tevreden kunnen zijn. Michel Preud’homme sprak vandaag de pers toe en had daarbij goed en slecht nieuws over de Brugse ziekenboeg.

Preud’homme bevestigde volgens HLN op de persconferentie dat het seizoen van Benoît Poulain erop zit. De centrale verdediger blesseerde zich afgelopen woensdag tegen Genk en intussen is gebleken dat het om gescheurde enkelligamenten gaat.

Positief is dan weer de terugkeer van Bjorn Engels. Hij hervatte de groepstraining en staat tegen Zulte Waregem normaal gesproken in de basis. Tot slot liet de Brugse coach zich uit over het 1-1-gelijkspel tussen Gent en Anderlecht. “Puur mathematisch is dat een goed resultaat voor ons, want twee titelconcurrenten verliezen twee punten. Maar de toekomst zal uitwijzen of dit nu echt goed was voor ons.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws