Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme heeft extra reden om de titel te pakken: “Ongelooflijk”

Preud'homme heeft extra reden om de titel te pakken Ongelooflijk

Club Brugge begint zaterdagavond aan zijn Play-Offs. Op Schiervelde willen Michel Preud’homme en zijn manschappen geen steek laten vallen en meteen uitpakken met een driepunter. De Brugse coach is immers vastberaden om blauw-zwart de titel te schenken.

Preud’homme was op clubniveau nooit langer dan twee jaar trainer van één ploeg, maar bij Club is hij momenteel aan zijn derde seizoen bezig. Daar heeft de Luikenaar dan ook een goede reden voor. “Je voelt het verlangen van de supporters, dat is écht enorm. Alles is uitverkocht, het leeft ongelooflijk. Ik ben dan ook ontzettend gemotiveerd om de fans gelukkig te maken.”

“Of de druk de grootste tegenstander wordt van Club?”, vraagt Preud’homme zich af bij Sporza. “Dat kan, maar het belangrijkste is dat Club er elk jaar staat. Misschien lijkt dat voor de buitenwereld niet zo, maar zo is het wel. Er is stabiliteit in de club en dat is belangrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws