Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Poulain verklaart waarom hij Club boven Anderlecht en Gent verkoos: “Keuze was snel gemaakt”

Poulain verklaart waarom hij Club boven Anderlecht en Gent verkoos: "Keuze al gemaakt"

Benoît Poulain verkaste afgelopen winter van KV Kortrijk naar Club Brugge. Nochtans kon de 28-jarige centrale verdediger ook op interesse van Anderlecht en AA Gent rekenen. De Fransman legt uit waarom hij voor blauw-zwart koos.

“Het was erg ingewikkeld, want ik heb die 3 aanbiedingen (Club Brugge, Anderlecht en Gent, nvdr) niet op hetzelfde moment gekregen”, vertelt Poulain. “Maar onbewust was mijn keuze al snel gemaakt. Telkens als ik met Kortrijk op Club moest gaan spelen, kreeg ik een goed gevoel bij dit stadion en de sfeer die er heerst.”

Nu Poulain zijn schorsing heeft uitgezeten, is hij opnieuw inzetbaar. Michel Preud’homme moet daarentegen nog steeds in de tribunes plaatsnemen, maar dat is volgens de Brugse verdediger geen probleem. “Tijdens de wedstrijd horen we toch niet al zijn instructies”, klinkt het tegenover Sur le Gril.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws