Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Poulain prijst verrassende Club-spits: “De lastigste tegen wie ik speelde”

Poulain prijst verrassende Club-spits De lastigste tegen wie ik speelde

Benoît Poulain mocht door zijn rode kaart tegen KV Oostende vorige week niet aantreden in de Slag om Vlaanderen. In het Astridpark mag de 28-jarige Fransman straks wél in actie komen, maar mogelijk houdt Michel Preud’homme vast aan de ploeg die AA Gent klopte. In dat geval zouden Bjorn Engels en Stefano Denswil centraal in de verdediging postvatten.

Hoewel Club Brugge met Abdoulay Diaby en Jelle Vossen twee vlot scorende spitsen in zijn rangen heeft, is Poulain vooral onder de indruk van Nicolas Castillo. De 23-jarige Chileen kon nooit doorbreken bij Club, maar zit intussen aan 11 doelpunten in 9 wedstrijden bij Universidad Católica.

“De lastigste om tegen te spelen, dat was Castillo toen ik met Kortrijk tegen Club speelde”, bekent Poulain aan RTBF. Naar verluidt is er interesse van Cruz Azul (de nieuwe werkgever van Victor Vazquez), Sevilla en Universidad Católica voor de huurling van blauw-zwart. Vincent Mannaert liet eerder optekenen dat Castillo bij een goed bod mag vertrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws