Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Poulain krijgt ‘strafvermindering’ van Geschillencommissie

Poulain krjigt 'strafvermindering' van Geschillencommissie

Benoît Poulain kreeg afgelopen zaterdag een rode kaart onder zijn neus geschoven na een fout op Fernando Canesin. Het Bondsparket stelde twee speeldagen schorsing voor (waarvan één voorwaardelijk), maar Club ging in beroep. Vandaag verscheen onze centrale verdediger voor de Geschillencommissie.

Daar is beslist dat Poulain een ‘strafvermindering’ krijgt. De Fransman zag namelijk dat de Geschillencommissie zijn voorwaardelijke speeldag liet vallen. Veel heeft Club daar echter niet aan. Poulain is op die manier namelijk nog steeds geschorst tegen AA Gent komende zaterdag. Club kan wel nog in beroep gaan bij de Beroepscommissie (= Geschillencommissie Hoger Beroep).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws