Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Playsports lacht met Club Brugge in aanloop naar match tegen Anderlecht

Playsports lacht met Club Brugge in aanloop naar match tegen Anderlecht

De laatste Brugse zege in het Astridpark dateert van 1998. Toen verloor paars-wit met 2-3 na goals van Anic, Deflandre en Lesnjak. Voor PlaySports het signaal om uit te pakken met een prikkelende foto. 

In 2004 pakte Club wel de Supercup nog in het Constant Vanden Stockstadion. Het werd, onder leiding van Trond Sollied, 0-2 na doelpunten van Hermans en Lange. Maar in de competitie lukte het dus al 23x niet meer om de drie punten mee te graaien (veertien nederlagen en negen gelijke spelen).

“Kan Club Brugge zondag nog eens winnen op RSC Anderlecht?”, klinkt het bij PlaySports. “Tielemans toen Club de laatste keer won op Anderlecht”, wordt onderstaande foto eraan toegevoegd. Onze tip: ophangen in de kleedkamer en gebruiken als motivatie! En euh, veel is Tielemans nog niet veranderd 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws