Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Overleden Club-fan zat in West-tribune en had voor de wedstrijd al lichamelijke klachten

Overleden Club-fan zat in Noord-tribune en had voor de wedstrijd al lichamelijke klachten

Club Brugge smeerde Zulte Waregem zaterdag een forfaitnederlaag aan, maar dat werd al snel bijzaak toen bleek dat een Club-fan het leven liet na een hartaanval. Intussen zijn er wat meer details bekend over de betreurde supporter. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat het om een 65-jarige man gaat. De supporter in kwestie zat in vak 126 in de West-tribune. Zo’n tien minuten voor de rust kreeg hij een hartstilstand. De mug was vrijwel meteen ter plaatse en probeerde het slachtoffer nog in het stadion 20 minuten lang te reanimeren. Daarna werd de man naar het AZ Sint-Jan in Brugge overgebracht, waar hij jammer genoeg aan de gevolgen van zijn hartinfarct overleed.

Naar verluidt had de man vóór de wedstrijd al pijn in de arm- en borststreek. Het Rode Kruis vroeg hem of alles oké was, het slachtoffer bevestigde. Even later sloeg het noodlot echter toe. “We moeten de rest van deze competitie afwerken ter nagedachtenis van deze man”, klonk het bij een aangeslagen Michel Preud’homme. Herbeleef hier het pakkende eerbetoon van Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws