Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Okaka sneert naar Club: “Alsof ze al kampioen waren”

Okaka sneert naar Club Alsof ze al kampioen waren

Stefano Okaka is momenteel een cruciale pion in het team van Besnik Hasi. Dat mochten de Brugse verdedigers afgelopen zondag aan den lijve ondervinden. Volgens de 26-jarige Italiaan zijn er door de overwinning van paars-wit nu drie ploegen met evenveel kans op de titel.

“Die overwinning was mentaal belangrijk”, vertelt Okaka aan Het Nieuwsblad. “Door de taalbarrière lees ik hier geen kranten, maar voor de wedstrijd was het alsof Brugge al kampioen was. Dat voelde ik.”

“Zij hebben gepraat en wij hebben gevoetbald”, sneert de spits van Anderlecht naar blauw-zwart. “Nu hebben Club, Anderlecht en Gent elk weer 33 procent kans op de titel. Al was Genk de ploeg die het meeste indruk op mij maakte. Dewaest is de moeilijkst te bespelen verdediger, want geflankeerd door Kabasele is hij erg sterk en hij kent alle trucs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws