Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Okaka haalt uit naar Club Brugge: “Laat ze maar doen”

Okaka haalt uit naar Club Brugge Laat ze maar doen

Club Brugge is er zondagavond niet in geslaagd om de kloof met Anderlecht uit te diepen. Integendeel zelfs, de paars-witte driepunter zorgt ervoor dat de achterstand geslonken is tot één punt. Stefano Okaka reageerde na de match en had het daarbij onder meer over Club Brugge.

“Wij hebben vandaag ons best gedaan en een goede wedstrijd gespeeld”, vertelt Okaka voor de micro van PlaySports. “In de eerste helft had ik pech, want het was een geweldige actie van mezelf. Maar wie scoort is niet belangrijk, het gaat erom dat we gewonnen hebben.” Daarna sneerde de spits van Anderlecht naar Club Brugge: “Zij praten, wij voetballen en proberen matchen te winnen. Laat ze maar doen.”

“Of we nu titelfavoriet zijn? Elke keer als we winnen, zijn we favoriet. Als we verliezen, is een andere ploeg favoriet. Het is nog lang, dat is al wat ik weet. Dat ik nu in uitstekende conditie verkeer? Het hele jaar al hoor!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws