Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Officiële Twitter-account KRC Genk gaat over de schreef: “De Brugse ziekte”

Officiële Twitter-account KRC Genk gaat over de schreef De Brugse ziekte

Club Brugge verloor woensdagavond met 4-2 van KRC Genk. Achteraf werd er veel nagepraat over de fout van José Izquierdo op Sébastien Dewaest. De ene vindt dat de Brugse flankaanvaller geen schuld treft, de ander roept moord en brand. Ook het Twitter-account van de Limburgers moeide zich in de discussie. 

Eerder vandaag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat de Reviewcommissie Izquierdo wellicht laat vervolgen. Een 19-jarige Club-fan is het daar niet mee eens en ventileerde zijn mening over het incident op Twitter. Plots kwam ook het officiële Twitter-account van KRC Genk zich moeien. “Afgaand op je profielfoto ben je nog veel te jong om aan de Brugse ziekte te lijden: het zijn altijd de anderen geweest”, klinkt het. Amy besloot om ze even het zwijgen op te leggen 🙂

Officiële Twitter-account KRC Genk beledigt jonge Club-fan

Amy reageert op Genkse uithaal

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws