Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Trossard heeft besluit genomen over transfer

OFFICIEEL Trossard heeft besluit genomen over transfer

Leandro Trossard kon na een meer dan geslaagde uitleenbeurt aan Oud-Heverlee Leuven op heel wat interesse rekenen. Onder meer Club Brugge, Anderlecht en Red Bull Salzburg trokken aan de mouw van de 21-jarige flankaanvaller. 

Trossard zal echter zijn kans gaan bij KRC Genk. De Limburgse club bereikte vrijdag een akkoord over een contractverlenging tot 2020. Zijn sterke seizoen bij OHL (31 matchen, 8 doelpunten en 7 assists) ligt aan de basis van zijn vernieuwde contract. “KRC Genk bevestigt hiermee haar vertrouwen in Trossard, en kijkt uit naar zijn terugkeer in de Cristal Arena”, klinkt het in een officieel persbericht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws