Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club plukt opnieuw talent weg bij KRC Genk

OFFICIEEL Club plukt opnieuw talent weg bij KRC Genk

Met nog vijf speeldagen voor de boeg belooft de titelstrijd enorm spannend te worden. Achter de schermen wordt er echter ook al aan de ploeg van de toekomst gebouwd. 

Zo heeft Club Brugge opnieuw een speler weggeplukt bij KRC Genk. De 14-jarige Adnan Ugur is een middenvelder die als een groot talent bestempeld wordt. Hij kon volgens HLN op interesse rekenen van onder meer Manchester City, Arsenal en Anderlecht.

Vorige week won Club ook al de strijd van Anderlecht om doelman Nick Shinton, eveneens eigendom van de Limburgers. Terwijl in het verleden vooral Anderlecht en Standard erin slaagden om Genks talent weg te kapen, is het nu blauw-zwart dat heel wat jonge talenten weet te overtuigen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws