Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe driepunter bezorgt Brugse beloften leidersplaats

Nieuwe driepunter bezorgt Brugse beloften leidersplaats

Bij de beloften van Club Brugge zijn de Play-Offs al volop aan de gang. Voor Sven Vermant en de zijnen stond er vrijdagavond een lastige verplaatsing naar leider Waasland-Beveren op het programma. Blauw-zwart won met 1-2 en springt zo naar de koppositie.

Vermant stuurde deze namen tussen de lijnen tegen de Waaslanders: Hooyberghs – Schryvers, Renson, Lemoine, Touba – Verburgh (67’ Van Landschoot), Lynen, Brodic (80’ Peeters) – Kose, Fonkeu (58’ Van Vaerenbergh) en Osei-Berkoe (45’ Vlietinck).

Club kwam op het kwartier al op achterstand door een doelpunt van Erciyas. Maar dat sloeg blauw-zwart niet uit zijn lood. Vooral in de tweede helft kwamen de Brugse beloften sterk voor de dag. Zo zorgden invallers Van Vaerenbergh en Vlietinck in het derde kwart van de wedstrijd voor de 1-2-eindstand. Vermant & co pakken zo 9 op 9 en tellen nu twee punten voorsprong op eerste achtervolger Waasland-Beveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws