Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooie avond in Jan Breydel krijgt nog een zwart randje

Deze Bruggelingen moeten Zulte Waregem opzijzetten

Het was een mooie avond in het Jan Breydelstadion, want Club Brugge legde na twee opeenvolgende nederlagen opnieuw goed voetbal op de mat en droogde Zulte Waregem af met 5-0. Toch kreeg deze zaterdagavond een zwart randje toen na de wedstrijd droevig nieuws bekend raakte.

Tijdens de wedstrijd kreeg een supporter in de tribunes immers een hartaanval. De man overleed uiteindelijk aan de gevolgen daarvan. De spelers en blauw-zwarte aanhang stonden meteen na de partij al even stil bij de betreurde fan door op indrukwekkende wijze You’ll Never Walk Alone te zingen.

Jelle Vossen en Michel Preud’homme betuigden na de wedstrijd hun medeleven en langs deze weg wil ook BlauwZwartfans veel sterkte toewensen aan alle nabestaanden van de supporter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws