Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Monaco neemt drastische beslissing omtrent Nabil Dirar’

'Monaco neemt drastische beslissing omtrent Nabil Dirar'

Nabil Dirar speelde van 2008 tot 2012 voor Club en stond in die periode bekend omwille van onder meer zijn opvliegende temperament. Sinds zijn transfer naar AS Monaco leek de intussen 30-jarige vleugelaanvaller zichzelf beter onder controle te hebben, maar onlangs liep het toch nog eens hélémaal mis. En dat komt de ex-speler van blauw-zwart mogelijk wel erg duur te staan.

Dirar zat een schorsing uit van maar liefst 8 speeldagen omdat hij zo’n twee maanden geleden als een als een wilde tekeer ging tegen de scheidsrechter. Maar daar blijft het niet bij. AS Monaco wil hem namelijk nog een extra boete geven. De Marokkaan weigerde die echter resoluut.

Daar kunnen ze bij AS Monaco allesbehalve mee lachen. “De club kan hierdoor niet anders dan een disciplinaire procedure op te starten. Deze kan leiden tot het ontslag van de speler”, klinkt het op de officiële website. De Fransen betaalden vier jaar geleden 7,5 miljoen euro voor Dirar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws