Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier op de bank tegen Zulte?

Start Meunier op de bank tegen Zulte

Club Brugge kan na de nederlagen op Anderlecht (1-0) en Genk (4-2) straks maar best winnen van Zulte Waregem. Thomas Meunier is er vanavond misschien niet (vanaf de aftrap) bij. De Brugse rechtsachter heeft enkele matige wedstrijden achter de rug en ziet zijn plaats mogelijk ingenomen worden door Davy De fauw.

“Ik vind ‘vormverlies’ een groot woord”, vertelt Preud’homme. “Ik zou het eerder ‘hoogtes en laagtes in een match’ noemen. Op Genk bijvoorbeeld heeft Meunier zeer sterke momenten gekend, maar viel hij ook te fel terug. Dat heeft volgens mij met focus te maken.”

“Niet vergeten dat hij tegen Genk scoorde en ook in de vorige matchen goals aanbracht”, gaat de Brugse coach verder. “Hij blijft zijn kwaliteiten behouden.” Ondanks het feit dat Preud’homme het voor Meunier opneemt, gaat Het Laatste Nieuws ervan uit dat Davy De fauw aan de aftrap zal verschijnen tegen Essevee.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws