Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert vertelt wat Club Brugge van plan is met Castillo

Mannaert vertelt wat Club Brugge van plan is met Castillo

Nicolas Castillo kon tot dusver niet doorbreken in Europa en trok afgelopen winter op uitleenbasis naar Universidad Católica. Bij de Chileense topclub scoort de 23-jarige aanvaller aan de lopende band. Hij zit nu aan 11 doelpunten in 9 wedstrijden en dat blijkt niet onopgemerkt voorbij te zijn gegaan. 

Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio heeft Castillo zijn torinstinct in zijn thuisland teruggevonden. Cruz Azul, de nieuwe werkgever van Victor Vazquez, en Sevilla zouden alvast hun pijlen op de Chileense spits gericht hebben. Maar ook Universidad Católica wil Castillo graag langer aan zich verbinden.

Vanzelfsprekend heeft Club het laatste woord wat betreft zijn huurling. Bij blauw-zwart lijken ze rekening te houden met een transfer. “We zijn ons bewust van de interesse voor hem en we evalueren elk concreet bod dat we binnenkrijgen”, vertelt Vincent Mannaert aan CDF Noticias. “Het is niet zo dat we een minimumprijs hebben, maar we hebben destijds een mooie som (3 miljoen euro, nvdr) voor hem betaald. Het zal afhangen van de aanbiedingen die we krijgen”, besluit de Brugse algemeen manager.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws