Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert stelt Brugse fans gerust: “Daar het verschil maken”

Mannaert stelt Brugse fans gerust: "Daar het verschil maken"

Bij de aanhang van Club Brugge is de 0 op 6 tegen Anderlecht (1-0) en KRC Genk (4-2) hard aangekomen. Algemeen manager Vincent Mannaert ziet echter geen reden tot paniek en stelt de fans gerust. 

“We willen nog steeds twintig op dertig halen om kampioen te spelen”, vertelt onze CEO aan Het Nieuwsblad. “In ons plan zijn zes winstmatchen, twee gelijke spelen en twee verliesbeurten ingerekend. Die nederlagen hebben we nu gehad. Toch zijn we nog nergens weggespeeld.”

Hoe dan ook zal Club zaterdag moeten aanknopen met een driepunter tegen Zulte Waregem. “Dan kunnen we de heenronde met negen op vijftien afsluiten. In de komende zes wedstrijden moeten we minstens vier keer winnen. In de terugronde spelen we drie keer thuis. Daar moeten we het verschil maken om aan het puntenaantal te komen dat we nodig hebben om de titel binnen te halen. Normaal recupereren we zaterdag Refaelov en Engels.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws