Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maes heeft een duidelijke voorkeur bij Anderlecht – Club: “Zou graag hebben dat zij winnen”

Peter Maes heeft een duidelijke voorkeur bij Anderlecht - Club Zou graag hebben dat zij winnen

KRC Genk is na Nieuwjaar aan een sterke reeks bezig en doet het ook in de Play-Offs niet onaardig. Door de flater van doelman Marco Bizot werd er op de openingsspeeldag met het kleinste verschil verloren in het Astridpark, maar daarna pakten de Limburgers twee driepunters tegen KV Oostende (4-0) en Zulte Waregem (1-2). Daardoor heeft Genk nog altijd uitzicht op Europees voetbal.

Peter Maes en de zijnen hebben 4 punten achterstand op AA Gent en mogen – mits Anderlecht morgen verliest tegen Club Brugge – ook nog dromen van de tweede plaats. “Of ik daarom hoop dat Anderlecht zondag verliest? Neen, ik zou graag hebben dat zij winnen”, vertelt de coach van Racing Genk.

“Waarom? Dat zou gewoon goed zijn voor de Play-Offs. Als de punten dicht bij elkaar blijven, dan gaat iedereen tegen iedereen keihard strijden. Dat is alleen maar in ons voordeel”, besluit Maes in Stadion. Eerder voorspelde de 51-jarige trainer ook al dat Club Brugge niet in de top 3 zou eindigen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws