Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maar liefst 9 afwezigen op Brugse training, Vossen hervat

Maar liefst 9 afwezigen op Brugse training, Vossen hervat

De spelers van Club Brugge kregen maandag een welverdiend dagje rust na de intensieve strijd in de Slag om Vlaanderen. Maar ook dinsdag ontbraken er heel wat spelers, al zullen een deel van de afwezigen wellicht vanavond aantreden met de beloften. 

Michel Preud’homme trainde dinsdag met een select groepje: Bjorn Engels, Lior Refaelov, Ruud Vormer, Leandro Pereira, Wesley Moraes, Brandon Mechele, Tuur Dierckx, Sander Coopman en Boli Bolingoli verschenen vandaag niet op het trainingsveld. Wellicht treden de laatste 5 genoemde straks met de Brugse beloften aan tegen KV Mechelen.

Positief nieuws kwam er van Jelle Vossen. De 27-jarige Limburger blesseerde zich vorige week vrijdag aan de knie, maar kon vandaag een deel van de groepstraining hervatten. Mede door het beperkt aantal spelers lag de nadruk op amusement en teamspirit. Na de oefening op balcirculatie kon er plezier gemaakt worden tijdens een spelletje voetvolley.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws