Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lukaku haalt uit: “Interesseert me geen bal wat die van Club zeggen”

Lukaku haalt uit:

Club Brugge kwam zaterdagavond al na 14 minuten op voorsprong na een owngoal van Bruno Godeau. Vijf minuten later zag het er echter minder goed uit voor blauw-zwart. Benoît Poulain kreeg immers rood na een hoog geheven been in duel met Fernando Canesin. Een te strenge beslissing, zo vonden ze bij Club. Maar daar wil Jordan Lukaku niet van weten.

“Het interesseert me eerlijk gezegd geen bal wat die van Club Brugge ervan vinden. Ik begrijp dat ze op het moment zelf geen rode kaart willen, maar als ze de beelden herbekijken, zal er slechts één conclusie zijn”, trekt Lukaku van leer tegenover Voetbalkrant.

De linksachter van KVO vond scheidsrechter Vertenten zelfs nog te mild. “Eigenlijk had Club een helft lang met negen spelers moeten voetballen. Felipe Gedoz had ook een rode kaart moeten krijgen. Hij plantte zijn elleboog zomaar in een gezicht, hé. Als wij dat doen op Jan Breydel is het stadion te klein. Dat weet Club goed genoeg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws