Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Brugse middenvelder: “Eén van de beste spelers in de Belgische competitie”

Lof voor Club-speler Voor mij is hij één van de beste spelers in de Belgische competitie

Club Brugge won afgelopen weekend met 2-0 van AA Gent en zit dus nog steeds op titelkoers. Johan Boskamp, Herman Brusselmans en Wim De Coninck zagen twee bepalende spelers voor de Brugse driepunter.

“Als Vanaken aan de bal is, dan worden er kansen gecreëerd”, opent Johan Boskamp in Stadion. “Hij kan een balletje neerleggen, omdat hij dat overzicht heeft. Alle voetballende acties van Brugge starten bij Hans.”

Brusselmans sluit zich daarbij aan. “Ik vind Vanaken één van de beste spelers in de Belgische competitie. Hij is niet van de rapste, maar zoals Jan zegt: ‘dat balletje neerleggen op de juiste plaats’, dat kan hij ongelooflijk goed.”

Verder was er ook bewondering voor Timmy Simons. “Als het wat minder gaat bij Club, wordt hij vaak in vraag gesteld”, vertelt Wim De Coninck. “Maar als je ziet hoeveel druk hij gezet heeft op Sven Kums… Dreigde Kums aan de bal te komen, dan stormde Simons ernaar toe. Club weet natuurlijk ook dat hij degene is die zeker niet mag voetballen. Heel de ploeg ging daarin mee en dan moest Gent de lange bal hanteren, hetgeen ze niet goed deden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws