Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ligt het geheim van Preud’homme in simpel sms’je?

Ligt het geheim van Preud'homme in simpel sms'je?

Michel Preud’homme is een trainer die 24/24 en 7/7 met Club Brugge bezig is. De Luikenaar is bezeten van het spelletje en hecht daarnaast veel belang aan zijn bijgeloof. Misschien ligt het geheim van het kampioenschap wel in een eenvoudig sms’je aan Preud’homme?

Francis, al jaren een goede vriend van de familie Preud’homme, stuurt de Brugse coach één uur voor de match steevast een sms’je. “En als ik het vergeet, stuurt hij me zelf een berichtje”, vertelt Francis. “Wil je dat we verliezen? Ben je gek? Dus moet ik elke keer goed in de gaten houden hoe laat ze spelen.”

Het tekstbericht in kwestie gaat zelden over voetbal. “Ik heb het bijvoorbeeld over aardbeien, vis of dat het koud is. En of hij wel goed genoeg gekleed is. We sluiten elke sms af met een vaste quote: “Bite de…” en dan de naam van een dier. Bite is een verwijzing naar het mannelijke geslachtsdeel. Al een decennium ofzo doen we dat, elke match weer. Ach, Michel… C’est mon copain”, besluit Francis in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws