Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel ergerde zich blauw: “Timmy, bij een tackle op hem moet er verdorie vlees aanhangen!”

Jan Breydel ergerde zich blauw Timmy, bij een tackle op hem moet er verdorie vlees aanhangen!

De rivaliteit tussen Club- en Gent-fans is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Na de inbraak in het Jan Breydelstadion, het ingooien van de ruiten van een Brugs supporterscafé en het belagen van het huis van Ruud Vormer zal de supportersrelatie er wellicht niet snel op beteren.

Zaterdagavond zette de blauw-zwarte twaalfde man dan ook zijn beste beentje voor in de Slag om Vlaanderen. Mbark Boussoufa moest het geregeld ontgelden. Dat de Gent-speler met een Anderlechtverleden Timmy Simons even het zwijgen wilde opleggen na een duel met Nana Asare, viel allesbehalve in de smaak in Jan Breydel. Zo werd Boussoufa bij een corner met papierproppen bekogeld. En er waren nog wel wat momentjes van ergernis…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws