Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

INDRUKWEKKEND! Club pakt uit met driedubbele tifo

INDRUKWEKKEND! Club pakt uit met driedubbele tifo

Club Brugge staat voor een levensbelangrijke wedstrijd tegen AA Gent. Bij een blauw-zwarte driepunter moeten Hein Vanhaezebrouck en de zijnen maar liefst 8 punten goedmaken om Club nog voorbij te steken in het klassement. Voor deze speciale wedstrijd zorgde Blue Army voor een prachtige tifo!

Nergens waar tifo’s zo goed tot hun recht komen als in het Jan Breydelstadion. Maar een driedubbele tifo was ook in het Brugse een primeur. Blue Army begon ‘s morgens al aan de voorbereiding van dit knap staaltje sfeer. Onderstaand het verbluffende resultaat!

Driedubbele tifo Club Brugge - Gent

Driedubbele tifo Club Brugge - Gent

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws