Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik vraag me af hoe het komt dat Vossen zo weinig mag spelen”

Ik vraag me af hoe het komt dat Vossen zo weinig mag spelen

Als je puur op de cijfers afgaat, is Jelle Vossen aan zijn beste seizoen bezig sinds 2011-2012, toen hij in alle competities samen 27 keer de weg naar doel vond voor KRC Genk. De 27-jarige Limburger scoort bij blauw-zwart gemiddeld één goal per 155 minuten en doet zo zelfs beter dan Abdoulay Diaby. In het Astridpark kreeg Vossen echter pas na Leandro Pereira – die nota bene nog niet scoorde – zijn kans. 

“Zijn cijfers spreken voor zich, ­zeker?”, opent Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad. “Ik denk dat Vossen niet veel beter kon presteren dan hetgeen hij tot dusver al getoond heeft. Elf competitietreffers in zeventien basisplaatsen, dan zit je wat scorend vermogen betreft wel goed. Vossen doet wat er van een spits gevraagd wordt: scoren.”

“Hij ontgoochelt in principe bijna nooit, dus ik vraag me wel af hoe het komt dat hij zo weinig mag spelen”, gaat de ex-coach van blauw-zwart verder. “Het is niet zo dat hij zich nog moet bewijzen. Als je ­Vossen haalt, dan moet je hem laten renderen. Hij is toch een gewezen international hé. Ik begrijp dat het moeilijk is om hem samen te laten spelen met Diaby, maar zijn lastige profiel zou geen excuus mogen zijn om hem niet te brengen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws