Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het is nu of nooit voor Club Brugge”

"Het is nu of nooit voor Club Brugge"

Club Brugge kon de voorbije jaren vaak de titel ruiken, maar mocht er al 11 jaar niet meer van proeven. Nu blauw-zwart er erg goed voor staat, vindt Franky Van der Elst dat die 14de landstitel straks een feit moet zijn.

“Het is misschien een beetje overdreven, maar het is nu of nooit voor Club Brugge”, vertelt Van der Elst aan L’Avenir. “Als ze dit seizoen geen kampioen worden, dan zal het nog moeilijker worden. Dan moeten ze nog maar eens opnieuw beginnen. Een nieuwe trainer (Michel Preud’homme vertrekt mogelijk na dit seizoen, nvdr), een nieuwe ploeg…”

Verder heeft het clubicoon van blauw-zwart lovende woorden voor Timmy Simons. “Tegen AA Gent was hij top. Indrukwekkend wat hij nog presteert. Toen ik 38 jaar was en stopte, was dat omdat ik het tempo niet meer aankon. Timmy kan dat wel. Maar het zou ook mooi zijn voor hem om te stoppen met een titel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws